18.3.2024 21:09
Turun Suunnistajat

Jäsentiedote 3/2024: kevätkokous, Urheilu Mehiläisen webinaari

Kevätkokous torstaina 11.4. Hintsan Vintillä

Turun Suunnistajien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 11.4.2024 klo 18 Hintsan Vintillä osoitteessa Hintsantie 3, Raisio. Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös 2023. Johtokunta toivottaa seuran jäsenet tervetulleiksi kokoukseen!


Urheilu Mehiläisen webinaari 26.3.

Seuran yhteistyökumppani Urheilu Mehiläinen järjestää maksuttoman webinaarin tiistaina 26.3. klo 17.30–18.15. Webinaarin aiheena on ”Kasvavan liikkuvan nuoren rasitusvammat – mitä ne tyypillisesti ovat ja mitä niistä tiedetään tällä hetkellä?” Asiantuntijana on liikuntalääketieteen erikoislääkäri Klaus Köhler, joka kertoo tuoreinta tietoa liikkuvien, kasvavien lasten ja nuorten rasitusvammoista sekä niiden hoidosta. Aiheen alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarin kohderyhmänä ovat 9–18-vuotiaat lapset ja nuoret, heidän vanhempansa sekä valmennus- ja taustatiimit.

Tapahtuma vaatii rekisteröitymisen, jonka avulla saat sähköpostiisi osallistumislinkin. Rekisteröityminen tapahtumaan oheisesta linkistä https://mehilainen.videosync.fi/urheilumehilainen-rasitusvammat/register