5.9.2021 11:38
Turun Suunnistajat

Viestintätiedote 2021

Vuonna 2021 seuran sisäinen viestintä on kokenut muutoksia erityisesti myClubin käyttöönoton myö-tä. Tällä hetkellä myClub on saatu melko hyvin toimimaan ja jäsenet ovat kirjautuneet sekä päivittäneet hyvin omat tietonsa. Kiitos tästä!

Viestit ja tiedotteet myClubin kautta
Jatkossa sisäiset viestit ja tiedotteet tulevat lähtemään myClubin kautta. jasenet@tus.fi sähköpostilista ei ole enää käytössä. Viestejä jäsenistölle voi lähettää vain seuran toimihenkilöt. Mikäli sinulla on tarve tiedottaa jostakin asiasta koko seuran jäsenistöä, ole yhteydessä sihteeriin (henna.tusvalmentaja@gmail.com) tai seuratyöntekijään (jarmo.jerkku@gmail.com). Seuran sihteeri voi myös välittää myClubin kautta erillisiä tiedotteita, mikäli et halua omia käyttöoikeuksia laajempaan viestintään.
Tiedotteet säilyvät näkyvissä myClubissa.K annattaa siis ladata puhelimeen myClub-sovellus. Näin saat ajankohtaiset tiedotteet suoraan sovellukseen ja sovelluksesta ilmoituksen uudesta viestistä. Lisäksi sovelluksen avulla on helppo pitää ajan tasalla omat yhteystiedot ja seurata esimerkiksi omia maksuja.

Nettisivut tus.fi
Nettisivuille päivitetään säännöllisesti esimerkiksi uutisia ajankohtaisista tapahtumista. Lisäksi sivuilta löytyy Google-kalenteri, josta löytyy esimerkiksi lasten tapahtumat ja kuntorastit. Kalenterin voi ladata omaan Google-kalenteriin.

Sosiaalinen media
Instagram: @turunsuunnistajat
Twitter: @TuSTurku
Facebook: @turunsuunnistajat
Lisäksi facebookista löytyy TuS varustekirppis -ryhmä https://www.facebook.com/groups/1992043781120669 . Tähän kannattaa liittyä ja laittaa vanhat suunnistustavarat kiertoon ja tehdä itse hyviä löytöjä kierrätyshengessä. Ryhmään kaivataan uusia jäseniä ja kaikki jäsenet ovat siihen tervetulleita!